• +32 61 22 54 79
  • Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Les administrateurs

MICHA Etienne
MICHA EtiennePrésident
MICHA Etienne
MICHA EtiennePrésident
Président

Etienne Micha is een « kind van het platteland ». Geboren in 1945 te Bouillon en wonende te Smuid, heeft hij zich aangepast aan wat hij zelf noemt ‘vrijwilligers van de Luxemburgse concensus’ en leefde en werkte zijn hele professionele leven tussen cultuur en onderwijs.
In opgaande lijn werd hij leraar germaanse talen, directeur-perfect voor studies en nadien inspecteur. Hij geloofd enorm en steevast in de noodzaak van het onderwijs, de enige antipool tegen het geweld in onze samenleving.
KELLEN Christian
KELLEN ChristianAdministrateur délégué
KELLEN Christian
KELLEN ChristianAdministrateur délégué
Administrateur délégué

Geboren in Pétange (GHL) in 1951, woonde Christian KELLEN in zijn jonge jaren in Gouvy voor hij zich nestelde in Neufchâteau. Als leraar frans te Bertrix, was hij reeds gepassioneerd door het theater in de school. In Neufchâteau heeft hij verschillende theatergroepen opgericht, de Chest’Rock, een regionaal tijdschrift, de vzw ‘des Amis du château’ en zette ‘le cortège historique de Saint-Hubert’ terug in scène.
Als gemeentelijke verantwoordelijke en voorzitter van de beheerraad, zetelt hij ook mede in het Cultureel Centrum van Neufchâteau.
© 2017 AKDT - Royale Académie Internationale d'Eté de Wallonie