Beschrijving

Deze cursus biedt een ontmoeting rond zang en liederen, op een zeer toegewijde manier.
Het is voor mensen die gepassioneerd zijn over zingen en graag samen zingen met anderen.
Voordat u zich inschrijftt, is het belangrijk dat de stagiair weet dat mijn werkwijze en mijn benadering van het werk, hoewel ze complementair zijn, sterk verschillen van de methoden die gewoonlijk worden gebruikt in academies of conservatoria.


Hoe gaan we te werk ?
- Door vertrouwen in iemands stem en stemtechniek aan te moedigen, een beroep op lichaam, verbeeldingskracht en fantasie.
- Door het oefenen van vocale muziek, vooral op een collectieve manier in zeer gevarieerde repertoires: madrigalen van de Renaissance, zingend in verschillende stemmen van de klassieke en romantische repertoires, liederen van over de wereld, hedendaagse vocale muziek en uitgebreide technieken.
- Experimenteren dat samen zingen en muziek maken elk moment wordt heruitgevonden.

Niveau

De cursus is voor iedereen die zanglessen heeft gevolgd, of ze nu muzikale vaardigheden hebben of nog in het proces zijn.

Meebrengen

Partituur die de stagiair wenst te zingen en een potlood.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Om in te schrijven , gelieve dit formulier in te vullen.

Als je meerdere mensen met hetzelfde e-mailadres wilt aanmelden, vul dan via dit veld een andere naam per adres in.
L'internat pour cette période n'est plus disponible.
Gelieve een verantwoordelijke aan te duiden indien de stagiair een minderjarige is (naam, voornaam, gsmnummer)
Door uw registratieverzoek in te dienen, gaat u ermee akkoord dat de ingevoerde informatie alleen door ons wordt gebruikt voor verwerking door AKDT. U kunt op elk moment via een eenvoudige e-mail naar contact@akdt.be het recht hebben op inzage of wijziging van uw aan AKDT meegedeelde gegevens. Door me in te schrijven voor deze stage ga ik ook akkoord met de Algemene voorwaarden