Beschrijving

O Fado en saudade.

"In essentie zingt fado over emotie, hartzeer, diepe nostalgie, de" saudade "van degene die er niet meer is, het dagelijks leven, ... De gelukkige en ongelukkige ontmoetingen van het leven zijn een eindeloos thema van 'inspiratie'.

Niveau

Er zijn geen vooropleidingen nodig. Wij werken zonder muzieknoten, dat wil zeggen alleen op basis van hoortoestel en mondelinge instructies.

Meebrengen

Wat om te schrijven, wat om op te nemen (de telefoon is genoeg), en alles waarmee je verbinding kunt maken met je creatieve geest (schrijven, schilderen, muziekinstrumenten, dans, meditatie, ...)

Wat ik graag van studenten zou willen ontvangen : Om je beter te leren kennen en als je daar zin in hebt, stuur me dan een korte tekst met een samenvatting van je artistieke ervaringen. Alle mogelijkheden gecombineerd.

Link: Fado traditionnel: Povo Que Lavas No Rio

Om in te schrijven , gelieve dit formulier in te vullen.

Als je meerdere mensen met hetzelfde e-mailadres wilt aanmelden, vul dan via dit veld een andere naam per adres in.
L'internat pour cette période n'est plus disponible.
Gelieve een verantwoordelijke aan te duiden indien de stagiair een minderjarige is (naam, voornaam, gsmnummer)
Door uw registratieverzoek in te dienen, gaat u ermee akkoord dat de ingevoerde informatie alleen door ons wordt gebruikt voor verwerking door AKDT. U kunt op elk moment via een eenvoudige e-mail naar contact@akdt.be het recht hebben op inzage of wijziging van uw aan AKDT meegedeelde gegevens. Door me in te schrijven voor deze stage ga ik ook akkoord met de Algemene voorwaarden