Beschrijving

Deze stage biedt geavanceerde technieken uit Russische en Amerikaanse acteerpraktijken. Heel eenvoudig, snel en effectief, het is gebaseerd op de invloed van de aanwezigheid, ontvankelijkheid en verbeeldingskracht van het lichaam. Ze geeft een magnetisch spel van indrukwekkende energetische kracht en afwisseling, van tragiek tot burlesque, van episch tot realisme.

Door een continue stroom van spel, de herinnering aan sensaties en het onderzoek van een puur fysieke verbeeldingskracht te activeren, stelt de techniek iemand in staat een grote emotionele expressiviteit te vinden, in de lichtheid en vreugde van persoonlijke uitdrukkingen.

Deze diepgevoelige, intuïtieve en speelse benadering is gebaseerd op bewustzijn en volledige en oprechte ervaring van het heden door middel van het imaginaire.

Deze cursus is bedoeld voor alle studenten en beoefenaars van de podiumkunsten, evenals voor filmacteurs die hun uitvoeringen willen verbeteren of de benadering van hun kunst willen vernieuwen. Hij richt zich op de zoektocht naar een stralende en bevrijde aanwezigheid op het podium, om een ​​diep uniek en authentiek bestaan ​​te bereiken.

Niveau

Goede fysieke conditie.

Informatie

Een motivatiebrief en een CV zijn essentieel van elke stagiair.

Deze nota moet ons bereiken op het moment van inschrijving. Aanvragen voor registratie worden ingediend bij de leraar voor selectie van aanvragen.

Bevestiging van inschrijving uiterlijk een maand voor aanvang van de cursus.

Om in te schrijven , gelieve dit formulier in te vullen.

Als je meerdere mensen met hetzelfde e-mailadres wilt aanmelden, vul dan via dit veld een andere naam per adres in.
L'internat pour cette période n'est plus disponible.
Gelieve een verantwoordelijke aan te duiden indien de stagiair een minderjarige is (naam, voornaam, gsmnummer)
Door uw registratieverzoek in te dienen, gaat u ermee akkoord dat de ingevoerde informatie alleen door ons wordt gebruikt voor verwerking door AKDT. U kunt op elk moment via een eenvoudige e-mail naar contact@akdt.be het recht hebben op inzage of wijziging van uw aan AKDT meegedeelde gegevens. Door me in te schrijven voor deze stage ga ik ook akkoord met de Algemene voorwaarden