Beschrijving

Voor studenten die Ritmes ondertekend nooit of nauwelijks hebben beoefend :

Deze stage is bedoeld om de magie van de universele gebarentaal te ontdekken "the Rhythm Signed" tijdens het oefenen van percussie in groep.
Het ondertekende ritme is een intuïtieve en volledige gebarentaal van meer dan 100 tekens, waardoor een beginner om de muziek te ontdekken door de directe ervaring van het spel, om een ​​amateur vooruitgang te laten boeken in het plezier en aan een professional om artistieke projecten te leiden, educatief, sociaal-cultureel of therapeutisch, voor alle leeftijden.

Een leider geeft het ritme aan met behulp van gebarentaal, de regels van een spel waarin de muzikanten, georganiseerd in secties, geïmproviseerde muziekvoorstellen maken. De laatste legt ze vast, geeft ze vorm, plaatst ze in relatie, de structuur om een ​​doel te bereiken: het produceren van ritme, stoom afblazen, leren en spelen in groepsmuziek.

The Rhythm Signed is gemaakt door de componist Argentinian Santiago Vazquez (Ritmo con Senas) in 2007. Het collectief Sysmo is de eerste ambassadeur in Europa,sinds 2012.

De stages worden gegeven door onze docenten SYSMO Davy Palumbo en Guillaume Codutti.

Deze stage is volzet.