Beschrijving

Voor studenten die al een goede kennis hebben van ondertekend ritme (minimaal 1 jaar op regelmatige basis en met een hoge motivatie).
Deze geavanceerde cursus heeft als doel de meest complexe tekenen van ondertekend ritme aan te pakken, de snelheid en speeltechniek te verbeteren, luistervaardigheden, autonomie en onderlinge relaties binnen de secties te ontwikkelen.
We zullen ook werken aan ongelijke, asymmetrische, ternaire ritmes en overlappende ritmes.

"The Signed Rhythm" is een intuïtieve en complete gebarentaal van meer dan 100 tekens, waarmee een beginner muziek kan ontdekken door de directe ervaring van het spel, een amateur om verder te gaan in plezier en een professional om artistieke projecten te leiden, educatief, sociaal-cultureel of therapeutisch, voor alle leeftijden. Een dirigent geeft in realtime, met behulp van gebarentaal, de regels van een spel waarin de muzikanten, georganiseerd in secties, geïmproviseerde muzikale voorstellen doen.
De laatste vangt ze, neemt ze op, vormt ze, verbindt ze, structureert ze om een ​​doel te bereiken: ritme produceren, stoom afblazen, leren en muziek spelen in een groep.
Le Rythme Signé / ondertekende ritmes werd in 2007 gecreëerd door de Argentijnse componist Santiago Vazquez (Ritmo con Senas). Het Sysmo-collectief is sinds 2012 de eerste ambassadeur in Europa.

De cursussen worden gegeven door onze SYSMO-leraren, Davy Palumbo en Guillaume Codutti.

Om in te schrijven , gelieve dit formulier in te vullen.

Als je meerdere mensen met hetzelfde e-mailadres wilt aanmelden, vul dan via dit veld een andere naam per adres in.
L'internat pour cette période n'est plus disponible.
Gelieve een verantwoordelijke aan te duiden indien de stagiair een minderjarige is (naam, voornaam, gsmnummer)
Door uw registratieverzoek in te dienen, gaat u ermee akkoord dat de ingevoerde informatie alleen door ons wordt gebruikt voor verwerking door AKDT. U kunt op elk moment via een eenvoudige e-mail naar contact@akdt.be het recht hebben op inzage of wijziging van uw aan AKDT meegedeelde gegevens. Door me in te schrijven voor deze stage ga ik ook akkoord met de Algemene voorwaarden