Beschrijving

Doe met ons mee !

Pandit Ashok Pathak deelt zijn inzichten en waardevolle geheimen voor het onderwijzen en verbeteren van je techniek. Ook raga's en traditionele composities komen aan bod. Ashok zal elke student persoonlijk advies geven om hun spelvaardigheden te verbeteren.

Raga's op westerse instrumenten: je kunt ook deelnemen aan de workshop met westerse instrumenten zoals gitaar, viool, fluit, cello, etc. Ashok Pathak leert je hoe je de raga's van klassieke Indiase composities op je eigen instrument kunt spelen.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Pandit Ashok Pathak's studenten zijn muzikanten van alle niveaus, leeftijden, nationaliteiten en religies. De sitar leren met Pt Ashok Pathak is zowel een traditionele als innovatieve ervaring. Tijdens de workshop ligt de nadruk op theorie en praktische training in Noord-Indiase klassieke muziek, waarin verschillende raga's en traditionele composities worden aangeleerd.

Niveau

Deze cursus is daarom voor iedereen toegankelijk, van beginners tot gevorderde studenten.

Om in te schrijven , gelieve dit formulier in te vullen.

Als je meerdere mensen met hetzelfde e-mailadres wilt aanmelden, vul dan via dit veld een andere naam per adres in.
L'internat pour cette période n'est plus disponible.
Gelieve een verantwoordelijke aan te duiden indien de stagiair een minderjarige is (naam, voornaam, gsmnummer)
Door uw registratieverzoek in te dienen, gaat u ermee akkoord dat de ingevoerde informatie alleen door ons wordt gebruikt voor verwerking door AKDT. U kunt op elk moment via een eenvoudige e-mail naar contact@akdt.be het recht hebben op inzage of wijziging van uw aan AKDT meegedeelde gegevens. Door me in te schrijven voor deze stage ga ik ook akkoord met de Algemene voorwaarden