Beschrijving

Er is in ons een achtergrond die alle mensen gemeen hebben, een universele en tijdloze 'primitieve' kern. Een bepaalde benadering van dans onthult het ons voorbij bewegingsvaardigheden. Deze stille herinnering, deze Ander in ons hoort de roep van de Ander buiten ons, waardoor hij gaat trillen en op hem reageert.

Met mijn voeten op de grond, in het plezier en gedeelde warmte, met respect en nieuwsgierigheid, luisterend naar buiten en binnen, samen leven in beweging en vreugde. Bewegen, bewegen, voelen en ... dansen. Erken de danseres in onszelf als een begraven broer, een zijlijn zuster, om een ​​moment van gratie en eenvoud te bieden, de energie van een plek, in de studio of in een natuurlijke ruimte.

De natuur in het lichaam bewonen, omdat het lichaam natuur is, is het van binnen en van buiten, op alle punten verbonden, de grenzen van tijd en ruimte uitwissend.

Niveau

Open voor iedereen.

Om in te schrijven , gelieve dit formulier in te vullen.

Als je meerdere mensen met hetzelfde e-mailadres wilt aanmelden, vul dan via dit veld een andere naam per adres in.
L'internat pour cette période n'est plus disponible.
Gelieve een verantwoordelijke aan te duiden indien de stagiair een minderjarige is (naam, voornaam, gsmnummer)
Door uw registratieverzoek in te dienen, gaat u ermee akkoord dat de ingevoerde informatie alleen door ons wordt gebruikt voor verwerking door AKDT. U kunt op elk moment via een eenvoudige e-mail naar contact@akdt.be het recht hebben op inzage of wijziging van uw aan AKDT meegedeelde gegevens. Door me in te schrijven voor deze stage ga ik ook akkoord met de Algemene voorwaarden